- den naturlige veien til optimal hud og kropp

Den naturlige veien til et lettere liv

Få bukt med trangen og lysten til å spise når du egentlig ikke er sulten!

 

 

 

Skal du gå ned i vekt er det er det mange faktorer som spiller inn,

og en av de tingene er sult-følelsen. Den er nedarvet fra tidenes morgen og noe vi ikke kan kjempe imot. Bioespanas vektreduserende produkter hjelper deg med å få bukt med denne sultfølelsen. Det vil redusere de usunne mellommåltidene som gjør at du ikke går ned i vekt, og hjelpe deg med å unngå overspising.

 

 

Du kan velge å gå på et komplett program for vektkontroll. Denne behandlingen er vanndrivende, lipolytisk, demper søtsug og gir en metthetsfølelse, samtidig som den øker metabolismen. Sammen-settingen er litt forskjellige i de ulike variantene, fordi kroppen har en evne til å tilpasse seg ingrediensene.

Måltidserstatterne fra Bioespaña er laget for å stilne apetitten, og er

et godt alternativ - eller et tillegg - til tidligere nevnte behandling. De inneholder fibre som sveller i magen, slik at du føler deg mett. Pro-duktene smaker godt, er næringsrike og inneholder også vitaminer

og mineraler.

Nyttig å vite:

 

Metabolisme

(eller stoffskifte) er et komplett sett av livsnødvendige kjemiske reaksjoner som skjer i levende celler. Disse prosessene er basis for alt liv.

 

I all hovedsak dreier meta-bolisme seg om nyttiggjøring av næringsstoffer – hovedsakelig karbohydrater, proteiner og fett – til vevsbygging og energi, og å kvitte seg med avfallsstoffer. Metabolisme kan derfor inn-deles i anabolisme (oppbygg-ing) og katabolism (nedbryting).

 

Lipolyse

er en prosess som innebærer en nedbrytning av fett lagret i kroppens fettceller. I denne prosessen frigjøres frie fettsyrer som sirkulerer i blodbanen.

 

Når et produkt har lipolytisk effekt på kroppen vil si at det hjelper på nedbrytning av fett og omsetning av aminosyrer og glucose.

 

 

Frokosttips:

 

2 dl vann

2 ss med B3 Diet Food

2 ss med extra virgin olivenolje to teskjeer med Psyllium Husk (kjøpes i helsekostbutikken)

 

Blandes godt med et ristebeger og drikkes raskt.

 

 

 

VIKTIG:

Måltidserstatterne fra Bioespaña skal ikke brukes som erstatning for et sunt og vari- ert kosthold, men er ment som erstattere for enkelt-måltider og for å stilne apetitten mellom måltider!

- norsk importør av Bioespana